Skolaaaaaan!!

Hej, just nu facetimar jag med min bästis Anne och idag har vi börjat skolan igen!! vi hade nya lärare så vi skulle presentera oss och så dära..Men på torsdag ska vi faktiskt på utflykt, Jag vet inte vart vi ska men men!! 
Jag tycker att sommarlovet har gått väldigt snabbt!! men vi syns senare♥
 
 

1 VECKA

Hej!! nu är det exakt 1 vecka kvar till skolan böjar..Jag längtar till alla kompisar men INTE till prov och läxor, just nu har jag inget att göra för typ inga kompisar kan vara så då får jag väll sitta i soffan och kolla på några avsnitt av vampire diaries..Jag har redan sett hela serien  men jag ser den igen och sen lite då & då så bloggar jag och lyssnar på musik eller något sånt, juste måste ut med wilma också och få lite luft! SES♥
 
 
 

Kamera

Hej!! just nu filmar jag in en kvällsrutin så ja det är typ det ända jag vill säga !!
 

yeey!!

Jaa.. jag kom in på spanska!! whiooo. Nu börjar  jag ju i 7:an och då ska man börja med språk och jag valde som förstaval spanska och andrahandsval tyska.. och jag kom in på spanska
 

I AM BACK!!

Hej!.. jag är tillbaka förlåt att jag inte har bloggat på ett tag för jag har varit i Finland och gjort en del saker så jag har inte haft tid med bloggen på ett tag.
Just nu sitter jag i mitt rum och kollar på back to school videos, juste jag har flygit flygplan för första gången det var lite läskigt i början men det gick bra sen!!