Tråk Lördag

Hej! Idag har det varit en ganska tråkig dag, Jag har bara suttit och pluggat men jag har också spelat sims.. men för det mesta så har jag bara suttit inne hela dagen förutom när jag gick ut med wilma (Min hund) så för mig har det varit en tråkig dag! Hur har eran dag varit?
 
 
 

Hobbit, Lotr

Hejsan, Jag är en av dom personerna som verkligen älskar hobbit och lotr= lord of the rings. Jag har typ sett alla lord of the rings filmerna 35 gånger per film och hobbit ungefär 21 gånger, jag bara älskar dom!.. Min favorit är ju såklart Legolas (Orlando bloom) Jag har ett halsband med ringen på och sen har jag afficher! :) vet inte vad jag fick ut på detta inlägg men jag ville bara skriva om något jag älskar och då skrev jag om hobbit och lotr.. Såklart älskar jag min familj också och mina vänner och mer men jag valde just hobbit och lotr så aa. Hejdå! 
 

Dans!

Hejsan! Ja som ni kanske förstår när ni ser rubriken så handlar detta inlägget om Dans, Jo för att jag började på dans för ungefär en vecka sen. Jag har velat gått på dans typ i 5-6 år men jag har aldrig fått.. Men nu fick jag helt plöstligt, och jag blev så himla glad när pappa sa att det var okej. Låten vi dansar till heter White noise- disclosure, skit bra låt.. Och sen när terminen börjar ta slut så ska vi uppträda på en scen för cirka 700 pers så nervöst, Jag som hatar att redovisa saker men dansen är en helt annorlunda sak att redovisa för det är iaf kul!